De ene werknemer heeft behoefte aan veiligheid en wil zich vakinhoudelijk verder ontwikkelen. Terwijl de ander juist alleen maar geld wil verdienen. Of misschien wil je juist werkervaring op doen als je net klaar bent met je opleiding, om te ontdekken wat bij je past. Bij Or-Quest houden we hier rekening mee. Wij luisteren naar jouw wensen. In onze Gouden Kracht Garantie hebben we al onze activiteiten gebundeld. Zo kunnen we in één overzicht laten zien wat wij te bieden hebben. We onderscheiden vier pijlers; de aandacht die wij je geven, ons grote netwerk, je persoonlijke groei en de waardering en respect die we voor jou hebben.

Aandacht

Zo krijg je bij Or-Quest je eigen carrièrecoach. Hierdoor kunnen we je genoeg persoonlijke aandacht geven. We helpen je met alle problemen waar je tegen aan loopt, want een nieuwe baan is soms best spannend. We zijn er niet alleen voor je om je te helpen. Wij houden ook van een leuk gesprek over je bezigheden naast het werk. Eén van de kernwaarden hoe Or-Quest te werk gaat, is met plezier. En dit willen we graag met je delen.

Talent ontwikkeling

Om je competenties en talenten tot recht te laten komen gaan we op zoek naar een functie die écht goed bij je past. Een uitdagende functie waarbij je jezelf kunt ontwikkelen. Ook bij de Or-Quest Academy bieden we je de kans om te groeien. Via trainingen kun je werken aan jouw hard en soft skills, met een erkend certificaat als beloning. Na je gouden periode bij Or-Quest ook super handig.

‘Eén van de kernwaarden hoe Or-Quest te werk gaat, is met plezier. En dit willen we graag met je delen’

Netwerk delen

Een sterk netwerk mag zeker niet ontbreken tijdens je carrière. Daarom bieden wij een breed scala van projecten aan bij gave opdrachtgevers. Wat denk je van bedrijven als de BAM, REEF of Trimm Design? We hebben een groot netwerk die we graag met jou delen om je toekomstperspectieven te verbreden. Ook super gaaf, onze jaarlijkse Grill ’n Chill en de Kerstbomenborrel, waar al onze Gouden Krachten en toffe opdrachtgevers zijn. Hier hou je leuke contacten aan over en we garanderen je dat het eten lekker zal smaken.

Respect

Tijdens je carrière bij ons wisselen we veel informatie met elkaar. Niet alleen maar praatjes, maar ook privacy gevoelige informatie. Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk, want ook dat past bij één van onze kernwaarden, betrouwbaarheid. Wij luisteren naar jouw wensen en we respecteren jouw keuzes.

‘We hebben een groot netwerk die we graag met jou delen om je toekomstperspectieven te verbreden’

Al deze vier pijlers zijn onderdeel van onze Gouden Kracht Garantie. Een harde garantie die komt in viervoud: persoonlijke aandacht, een sterk carrière netwerk, professionele groei en waardering & respect. Hiermee heb jij als Gouden Kracht een voorsprong in het domein van bouw, infra en techniek.