Bij Or-Quest ben je automatisch aangesloten bij een enorm groot netwerk. Je komt in aanmerking met super gave projecten bij mooie opdrachtgevers. Je komt niet alleen in contact met de opdrachtgevers, maar je bent ook onderdeel van een grote ‘peer-to-peer-poule’. Hier is alle denkbare kennis, knowhow en ervaring aanwezig. Wij helpen je graag met jouw carrière en nemen je graag mee op ontdekkingsreis.

Stippel je carrière uit

Gouden Kracht Roslay werkt sinds oktober 2017 bij Europa’s grootste ingenieursadvies- en architectenbureau. Hij heeft meegewerkt aan de zeesluis bij IJmuiden, maar hij heeft ook zijn steentje bijgedragen aan het ontwerp van een tunnel voor het vliegveld van Frankfurt. Hoe gaaf is het om daar langs te lopen en te kunnen zeggen ‘hier heb ik aan meegeholpen’. Of wil je net als Lars je gouden carrière uitstippelen bij één van de top 3 technische dienstverleners in Nederland? Een bedrijf met grote ambities, waar jij een bijdrage aan kunt leveren om deze waar te maken.

‘Je komt niet alleen in contact met de opdrachtgevers, maar je bent ook automatisch onderdeel van een grote ‘peer-to-peer-poule’’

Droombaan

Wij helpen je graag met het vinden van jóúw droombaan. We helpen je focussen op de toekomst en koppelen dit aan een functie en bedrijf die bij jou past. Ook kan ons grote netwerk van pas komen als je ergens tegenaan loopt. Je carrièrecoach kan je helpen om de juiste contactpersoon te vinden voor jouw vraag. Het antwoord is zeker te vinden in het netwerk van Gouden Krachten, alumni Gouden Krachten, opdrachtgevers, kenniscentra, softwarespecialisten en vakexperts. Ook heel gaaf, onze jaarlijkse Grill ’n Chill en Kerstbomenborrel. Al onze opdrachtgevers en Gouden Krachten zijn hierbij aanwezig. Zo leer je nóg meer mensen kennen die je weer aan jouw netwerk toe kunt voegen.

Gouden Kracht Garantie

Als jij werkt als Gouden Kracht voor Or-Quest is een sterk carrière netwerk een vanzelfsprekendheid. Het is onderdeel van onze Gouden Kracht Garantie. Een harde garantie die komt in viervoud: persoonlijke aandacht, een sterk carrière netwerk, professionele groei en waardering & respect. Hiermee heb jij als Gouden Kracht een voorsprong in het domein van bouw, infra en techniek.