Een vast aanspreekpunt, één waarbij je met al je problemen terecht kunt. Regelmatig contact houden om je loopbaan te bespreken, maar ook om de leuke momenten met elkaar te delen. Je contactpersoon bij Or-Quest zet zich in voor jóúw carrière.

Kennis maken

Een goede eerste indruk krijgen van een bedrijf is zeer belangrijk. Daarom willen wij graag persoonlijk kennis met je maken om elkaar te leren kennen. We laten je het bedrijf zien, praten je bij over het ontstaan van Or-Quest en geven je meer informatie over hoe wij te werk gaan. Natuurlijk blijft het hier niet bij, want het gesprek draait uiteindelijk om jou. We zijn nieuwsgierig naar je ervaringen en ambities, maar dat niet alleen. We vinden het ook leuk om over je omgeving buiten het werk te praten, wat jou bezighoudt in je vrije tijd en waar jij blij van wordt.

Voortgang

Voordat je een Gouden Kracht wordt gaat er natuurlijk nog een sollicitatieprocedure aan vooraf. Je raakt in gesprek met diverse gave opdrachtgevers. Tijdens deze procedure houden we regelmatig contact om te bespreken wat je er van vond, maar ook om je op de hoogte te stellen van de voortgang. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ook helpen we je graag met de voorbereiding van een sollicitatiegesprek.

‘We willen graag persoonlijk kennis met je maken om elkaar te leren kennen’

Wij staan voor je klaar

Eenmaal een Gouden Kracht, betekent niet dat we ineens geen contact meer met elkaar hebben. Ook al zit je bij een opdrachtgever van ons, we blijven appen/bellen. We komen je zelfs af en toe opzoeken. We vinden het leuk om te zien waar je dagelijks aan het werk bent. Wie weet kun je ons een rondleiding geven of misschien wil je je collega’s wel aan ons voorstellen. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf hoeveel contact we met elkaar hebben, maar wij staan graag voor je klaar.

Vrijdagmiddagborrel

Naast al het contact vinden we het ook belangrijk om leuke dingen met elkaar te doen en daarvoor organiseren wij jaarlijks de Zomer BBQ en de Kerstbomenborrel. Hier komen al onze Gouden Krachten samen, met een aantal opdrachtgevers, om samen de vakantie in de luiden of het jaar met elkaar te bespreken. Ook ben je altijd welkom op onze vrijdagmiddagborrel. We kunnen alleen niet beloven of je er zonder gehoorschade vandaan komt. Ons team is namelijk heel goed ik karaoke.

‘We vinden het leuk om te zien waar je dagelijks aan het werk bent’

Als jij werkt als Gouden Kracht voor Or-Quest is persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid. Het is onderdeel van onze Gouden Kracht Garantie. Een harde garantie die komt in viervoud: persoonlijke aandacht, een sterk carrière netwerk, professionele groei en waardering & respect. Hiermee heb jij als Gouden Kracht een voorsprong in het domein van bouw, infra en techniek.