Wil je leren werken met BIM? Of alles uit Revit halen? Of misschien wil je beter leren leidinggeven of overtuigend adviseren. Als Gouden Kracht garandeert Or-Quest je waardevolle support. Als je via ons aan de slag gaat kun je erop rekenen dat jij je verder kan ontwikkelen. Want wij investeren graag in je toekomst. Zo krijg je de mogelijkheid door te groeien in je droombaan!

Or-Quest Academy

Alle lezingen, opleidingen en trainingen die wij organiseren hebben we gebundeld onder de noemer: Or-Quest Academy. Hier kun je groeien in je hard- en/of softskills. Uiteindelijk krijg je hiervoor een erkend certificaat als beloning. We geven je de kans om verder te groeien in je functie. Of misschien wil je juist je skills onderhouden. Alles kan. En weet je even niet in welke richting je wilt groeien of ontwikkelen? Vraag je eigen carrièrecoach om advies!

Persoonlijke ontwikkeling

Gouden Kracht Roslay vertelt: ‘Ik wil mezelf in de toekomst bij Sweco graag verder ontwikkelen, door naast modelleren bijvoorbeeld ook als constructeur of adviseur aan de slag te gaan. Die kans hoop ik hier te krijgen. Zowel Or-Quest als Sweco investeert graag in mijn persoonlijke ontwikkeling met opleidingen en cursussen. Ik krijg volop de ruimte om door te groeien in mijn droombaan. Zo kan ik mijn eigen toekomst vormgeven. Perfect voor een 3d modelleur!’

Gouden Kracht Garantie

Als jij werkt als Gouden Kracht voor Or-Quest is professionele groei een vanzelfsprekendheid. Het is onderdeel van onze Gouden Kracht Garantie. Een harde garantie die komt in viervoud: persoonlijke aandacht, een sterk carrière netwerk, professionele groei en waardering & respect. Hiermee heb jij als Gouden Kracht een voorsprong in het domein van bouw, infra en techniek.