Rutger Dijkhoff is de gelukkige winnaar van twee Golden Tickets. De gouden envelop met daarin twee toegangskaarten voor een concert naar keuze werd hem overhandigd door Elke Folkersma van Or-Quest uit Drachten. Dit past bij de koers van het detacheringsbureau: “Wij zoeken altijd de gouden plek voor elke gouden kracht.”

Op de Infra Relatiedagen in Hardenberg schreef Rutger, student Civiele Techniek aan de Hanzehogeschool Groningen, zich samen met zijn vriend en studiegenoot Luitzen-Jan in voor de winactie bij de stand Or-Quest. Daarmee maakten ze allebei kans op de Golden Seats. Ze beloofden elkaar: ‘Als ik win, ga ik met jou naar het concert.’ Rutger won, en nam samen met Luitzen-Jan plaats in de Golden Seats. 

Volop aanmeldingen en bemiddelingen

Or-Quest kijkt terug op een geslaagde beurs: “De stand werd goed bezocht en we kregen veel aanmeldingen van ambitieuze Gouden Krachten.” vertelt Elke. “Ook werden verschillende vacatures bij ons uitgezet. Soms gaat het snel: een werkzoekende kon direct na het bezoek aan onze stand op gesprek. En een week later aan de slag bij één van onze opdrachtgevers!”

“De infra-relatiedagen zorgen er altijd weer voor dat wij in drie dagen tijd volop kunnen bijpraten over marktontwikkelingen. En we denken alvast met onze opdrachtgevers mee over de kansen voor de periode.” Ook voor Rutger en Luitzen-Jan was het een leuke en leerzame dag: “Wij hebben volop genoten!”